Καμπάς Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Χίο

Πολιτική Covid-19

Δεν υπάρχουν χρεώσεις ακύρωσης για κρατήσεις που έχουν γίνει ή θα γίνουν τώρα. Εάν θέλετε να ακυρώσετε ή να κάνετε αλλαγές, στείλτε μας ένα email στο info@travel-shop.gr

Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και των υπαλλήλων μας είναι η πρώτη προτεραιότητα για εμάς και ακολουθούμε όλες τις οδηγίες που παρέχονται από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) και τον Ε.Ο.Δ.Υ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) για να διασφαλίσουμε την υγεία του προσωπικού και των πελατών μας ανά πάσα στιγμή και ελαχιστοποιώντας κάθε κίνδυνο.

Θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι κατά την οδήγηση των οχημάτων μας και ως εκ τούτου, έχουμε ενισχύσει ορισμένες από τις διαδικασίες μας πέρα από τα κανονικά πρωτόκολλα:

1) Στο τέλος κάθε ενοικίασης, το προσωπικό μας θα απολυμαίνει κάθε επιφάνεια του αυτοκινήτου με απολυμαντικό σπρέι.

2) Αποφασίσαμε να θέσουμε τα οχήματά μας εκτός λειτουργίας για 24 ώρες μεταξύ ενοικιάσεων.

3) Ενθαρρύνουμε επίσης το προσωπικό μας να μείνει στο σπίτι και να ενημερώσει τον επαγγελματία γιατρό μας εάν αισθανθούν συμπτώματα που σχετίζονται με το COVID -19.

4)Το προσωπικό μας φοράει μασκες και είναι εξοπλισμένο με απολυμαντικά προιόντα ώστε να απολυμαίνουμε τακτικά τον χώρο εργασίας μας

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι πολιτικές θα σας προσφέρουν άνεση και αυτοπεποίθηση, ώστε να μπορείτε να κλείσετε το αυτοκίνητό σας μαζί μας, καθώς αυτή η κρίση σίγουρα θα έχει τελειώσει κάποια στιγμή.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την εμπιστοσύνη σας στην Κampas Rent a Car. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύσκολες συνθήκες μαζί σας και πάντα με ασφάλεια στην πρώτη γραμμή όλων όσων κάνουμε.

πάνω